hauskoja juttuja, mitä voitte yrittää selvitellä. Minä pistän näihin vain linkit, koska en jaksa ruveta selvittämään, että voisinko kopioida tuolta mitään.

Tässä on kuva, johonka törmäsin jo kauan sitten. Kuinka mohta päätä/ kasvoja löydät? Jotkut laskevat koiran kasvot, minä en. _Ilman_ niitä minä löysin yhdeksät [9] kasvot. (Linkki sanoo että niiden kanssa olisi...) En tiedä onko missään mitään mistä voisi tarkistaa missä niitä oikeasti pitäisi olla, muttah... Tässä linkki kuvaan.

___[]___

Toinen kuva, jonka löysin tänään. Itse löysin 17 kasvot lukuunottamatta hevosia tms eläimiä tuossa. (Linkissä toki sanotaan että niitä olisi vain 13 kpl...ja josain muualaa oli vaiin 11... hmph.)

___[4-5 kasvojen näkeminen on tavallista (average),   6-7 kasvot nin olet tavallisen yläpuolella (above average)   8-9 olet observantti(?) (observant)   10-11 epätavallisen observantti (extraordinary observant)   Enemmän-- olet ufo _____ toisen paikan mukaan:  (ei jaksa suomentaa. sori. klo on 0.47 so forgive me. )If you find 8, you have an ordinary power of observation.
Find 9, you have above average power of observation.
Find 10, you are very observant. Congratulate yourself.
Find 11, you are extremely observant. Very intuitive and creative.
You can rival the observant power of Sherlock Holmes.
]___

Sitten yksi aika laajasti tunnettu/tiedetty tjms. -Löydätkö kasvot kahvipapujen seasta? Minä löysin tällä kertaa, mutta kauan sitten kun näin kuvan 1. (ensim.) kertaa, en millään saanut löydettyä niitä. Linkki.