valitan lsää. Se Fain puku on oleva MAHDOTON ja ihana jos se onnistuu. Ja kyllähän se.

Tässä olisi linkki erääseen Fai-cossiin josson juuri tuo takki ja se alin kerros (takkip pääosin)

 

Elisiis siitä takista.Siinähän on sitä karvareunusta tms. pörröistä juttua. Ei välttämättä mitään oikeaa (tai oikeaa) karvaa vaan jotain joka näyttää hyvältä. (Ja tuntuu.) Sitten, siinä on nämä mahdottoman hankalat kuviot jotka menevät ympäri takkia. Ja sitten sen takin 'sisäpuoli' on sininen ja ulkopuoli valkoinen. Ja siinä on hihoissa ihan vähän mustaa/ tosi tumman sinistä. Ja puvusta pitäisi saada aika kevyt/ei niin kuuma, koska coni on heinäkuussa (?? En muista.) Ja jos siellä on alla se toinen puku, (johon varmaan housut saa ihan kaupasta/kaapista.) Ja jos jätetään se sauva joka väliin, nii helpottus taas yli 30%. Joo.

Ja kaikki ihmiset jotka ovat tehneet tuon viitan sanovat että siinä menee ikiusuus (tai niin siellä lukee) ja meillähän on tässä rajoitettusti aikaa, muttakun en haluasi kiusata dressmaker-samaa niin hirveässti. Ja minähän tietnkin ompelen kanssa. Kaavat ja kankaat ja hiukan ohjeistusta ja muuta apua niin.. Ja ömg just huomasin että siinä alemmassakin takissa olisi jotain kuviota. Jos kuitenkin oletetaan että se päälystakki saadaan tehtyä ja siitä tulee hieno, ei välttämättä (minun mielestäni) siihen alempaan vaatteeseen tarvitse niitä koukeroita. Nii ja sillei. (btw tällasta on kiva selittää. Pistää vaan niinku ittelleen muistiin tänne.)

Tässä taas yksi linkki. Tuosta yhdestä kuvasta pitäisi saada ideaa niistä selän kuvioista. -_-'' (näitä linkkejä tippuilee tänne sitä mukaa kun löydän hyviä kuvia.)

Tämä puku siis ottaa aikaa aika kovasti. Jos T-chanille käy  niin vaihdan sen Makin siihen Reihin ja panostan tähän pukuun sitten tosi paljon.

 Ja tässä olisi kuva siitä kuinka ihanan ei-yhtään-hankalat kuviot siinä takissa on:

234262.jpg