Tänään oli aamulla musiikkia, siellä sain soittaa kitaraa. ^^ Seuraavalla tunnilla (ja kaikilla muillakin tunneilla jotka ovat omassa luokassamme,) jatkoimme eilen alkunsa (tai toissapäivänä) saanutta 'Heteroklubia' Siitä lisää myöhemmin.

Liikunnassa tänään oli aluksi pallopeli nimelta 'Kaikki polttaa kaikkia', sen jälkeen teimme 5-6 luokkien hyppyä. Ensimmäinen hyppyni onnistui todella hienosti (opettaja sanoi että saan puolivoltin, joka on tavoitteemme, niin tällä lukukaudella (jee)), toinen kerta meni todella huonosti.

Hyvä on. Heteroklubi. HUOM: Tällä emme halua loukata ketään! Tämä on vain luokkamme keksimä viaton hullutus.

Alkamiskertomus on tässä (pitkä juttu) : eräänä tylsänä aamuna kun olimme luokassa ilman luokanvalvojaa (= opettajaa) eräät nimeltämainitsemattomat pojat luokaltamme istuutuivat luokkamme ikkunalaudalle (joka on vahvaa tekoa ja sillätavalla tuolini takana, että voin vaivatta nojata siihen). He päättivät että Ne jotka istuvat ikkunalaudalla ovt heteroita. Kyllä. Näin, suurin osa luokkaamme (kaikki jotka tunsivat olevansa heteroita) istuutui ikkunalaudalle (kaikki eivät mahtuneet, joten muutama tyttö istui myös minun pulpetillani,) ja joku sitten päätti että tässä on Heteroklubi.

Opettaja (joka on - en halua loukata ketään - paljon rennompi kuin suurin osa tavallisista opettajista) saattoi oudoksua hieman aluksi, tullesaan luokkaan, mutta eilisen äidinkielen tunnin alussa, kun kaikki olivat kerääntyneet ikkunalaudalle, minun pöytäryhmäni pulpeteille ja tietokonepöydän päälle istumaan (se on ikkunalaudan toisessa päässä) lukuun ottamatta muutamaa nim. minitsematonta henkilöä, opettaja antoi meidän lukea Näytelmiä -kappaleen siinä istuen. Tänään luokassamme kiersi A4 -paperi otsikolla 'Hetero-klubi jäsenet:'(Tai muuta vastaavaa, en muista kunnolla) johon kaikki luokkamme oppilaat (luultavasti) olivat laittaneet nimensä. Nyt ko. paperi on lukkamme seinällä.

Toiminnasta vielä sananen. Heteroklubissa voi tehdä kaikkea joka on hyväksytty koulumme järjestyssaäännöissä. Tänäänkin äi-kielen tunnilla tehtyäni tehtävät (tunnollisesti ikkunalaudalla kaikkien muiden seassa istuen) kirjoitin tarinaa Muumeista. Heteroklubi on hauska juttu, joskin opettajaa se saattaa hieman häiritä.

Tänään nimitimme Hetroklubin viralliseksi perustajaksi matematiikan vastauskirjan, joka on aina ollut ikkunalaudalla. Olemmehen me ehkä tyhmiä, mutta sentään meillä on hauskaa.