..päivästäni oikein nopeasti, sanottavaa kun on niin paljon, mutta haluan päästä lukemaan ihastuttavaa ficciä jonka aloitin aamulla. Aamulla siis olin tietokoneella, yhdeksään kun piti mennä. FinFanFunissa kävin. Ensimmäiseksi oli koulussa liikuntaa. En jaksanut keskittyä rekkihommiin, vaan menin suosiolla aina uudestaan hyppyjonoon. Selvennän sitten kun olen saanut sen ficin luettua. Seuraavana oli FysiikkaKemian tunti, mutta se käytettiin johonkin tulevaisuusverstaaseen. Sitten oli matematiikkaa, se oli helppoa ja viimeiseksi oli ET:a (elämänkatsomustieto) ja siellä katsottiin jotakin videota.

Muokkaan/ Olen täällä melkein vedet silmissä, jäi yllämainittu ficci niiiin hirvittävään, hermoja raastavaan jännittävään paikkaan.

Liikunnassa siis oli hyppy- ja rekkisarjojen tekoa, ja minähän vihaan rekkiä, niin en kertaakaan jaksanut mennä sitä niinkuin olisi pitänyt. Meidänluokkamme liiikuntatunnit keskiviikkoisin ovat erään 6-luokan kanssa, eli jos tytöt ja pojat tekevät samaa asiaa, (ei yleensä) niin meitä on noin 50.

Eilisestä sen verran myös, että kävin kirjastossa kahden ystävättäreni kanssa, samalla kävimme antikvariaatissa (mikä sana!) ja minä ostin sieltä Agatha Christien kirjan josta en ollut kuullutkaan aikaisemmin. Sen nimi on Vaarallinen Talo, ja se on Poirot -kirja.