ööämkeeööämkee

mun pitän mennä suihkuun. Muttakun en ole ollut tietokoneella niinQQ [pissiskohtaus] kahteen päivään. *Death*

 

Btw HIMin uneasy listening vol 1    -cover näyttää aikas lailla joltain Muchan työltä. Aika kiva.

 

Nii käytiin T-chanin kanssa kaupungilla. Tarkoitus oli ostaa joululahjoja... eikä mitä!! Me mitään joululahjoja saatu. Hitsi. T-chan osti One piece -julisteen. Sitten ostimme pinssejä (mainittakoon että T osti pinssejä jotka olivat tyyliin: Peace, Love and Peace ja *Hakaristi roskiin* Minun olivat sitten ei niin ihania, mainittakoon nämä: 333-halfway to Hell ja Tämä yksi missä *varmistaa Googlesta* on marihuanan [oikein? mari..juanan??] lehden kuva. !!Älä panikoi!!!! Syy tähän pinssiin oli se että Legal Drug -mangan tän yhen lääkekaupan tää yks tunnus on mariminkälie lehti. EN siis kannata mitään huumeita. kakkapää, luulit sillai. pöh.!! Ni. ) Ja OTAKU -pipot (jotka oli aikomuksena hankkia jo viime talvena^^'') ja minä ostin mageen hämähäkki kaulakorun. Olisin ottanu perhosen, muttah T-chan sanoi että "ota se hämis!! (tjtn.)" Ni. Sitten meillä oli rahaa vielä jäljellä

[*Kertomus siitä kuinka eräs pieni Mirja sai rahaa.*]

_Litistetty versio. En jaksa kirjoittaa paljoa._ Mirja ja T saivat södä T:n äidin kustannuksella mäkkärissä. Sitten pian M:n äiti soittaa: "Olen nyt täällä Carolssilla." M ja T menevät sinne. "Äiti anna rahaa siihen pipoon," M kinuaa. Äiti antaa 20 euroa (M oli saanut edellisenä päivän' kaikki Ä:n kolikot myös.) "Okeikiittimoi." Tytteliinit sanoivat ja menivät tilaamaan pipoja.

*The end*

jotn päätimme mennä Kaisikseen ostamaan mangaa. T-chan osti Youtsuba& 1 ja Fullmoon o sagashite 5  ja minä Loveless 2 (!!Loveless on ihuna<33).

Loppu. Paitsi että menimme meille pelaamaan Gamecubea.