Olen nyt isovanhempieni luona. Minä ja äitini saavuimme tänään, ja muut (tädit & company) tulevat huomenna.

Luultavasti en pääse n. viikkoon koneelle, kun nuo serkut oleilevat tässä aika tiheään. Että silleen.

Kuvat Mysteerimies kyllä saa. Jästipostissa. Kiitos muuten siitä photoshopperista. :)))

((T-tädille.) Kävin Mysteerimiehen kanssa katsomassa kankaita, ja alamme tekemään pukua, kun pääsen pois täältä metsästä. Ja joo, paree olla vettä mukana, 1,5 litran pullo vaik. (Vitsi,vitsi.)Ja kyl mä sua säälin, ne jalat ja hanskat nimittäin. Ja se sun pukus on sillee paksu(n näkönen)(Ja eiks sul ollu semmonen hattuki, mis ne korvat niinku oli...?). Mennää sit sillee, et ollaa siel vaik sit kans sunnuntaina (tai perj.) ku se kilpailuhan on la., et ehitää jotai muutaki tehä kun vaan niinku jonottaa sinne.^^ (Ja sehän oli sillee, et koulut oli ehtiny alkaa, ennen sitä. Nee..? Että me ehitään nähdä ennen sitä joka tapauksesss . . hsss . . . 

My . . .

My own . . .

My . . . 

preciousss . . . )

(Joo, randomi lukja, älä välitä. En ole hullu enkä mitään. Tämä on vain vapaata ajatuksenjuoksua, mitä tänne kirjoittelen. En siis ole hullu. En. En ole. En todellakaan. Ikinä. Koskaan.)

 

(Puhelin, siitä kysyit kans. Nokian 3650. Aika kakka. Mut oikeen hyvä kans. Kuva (jos toimii.):

123847.jpg)

(Hauska muuten tää ploki, kun tääl voipi keskustella näin, vaikkaki vähän viiveellä. (Nyt en siis pääse varmaan viikkoon koneelle, mut yritän käydä joku päivä kattoo, jos joku on tänne kommentoinut.)))

 *Tahtoo kans sanoo...*

"Ärgh."

*Hyppii ilosta. Toi oli hauskaa.*

"Ärgh."

*Naureskelee*

 . . . ! ! ! *hehkulamppu* 

Oottkeko keksiny miten ne kulkuset saa sulle? Pistä kommentti, jos ootte. (Pistä kommentti, vaikka ette oliskaan.) Nii sit me ehk voidaa yrittää saman tyyppist ratkasuu niihi noppiin.))

Kirjouitusvirhe, mikä se on??

Sänkjuu.

Ompa (vai okse onpa? (Kyl se on onpa. Joo.))(Eli:) Onpa paljon kirjotettavaa.

Paljon sulkumerkkejä . . .  Missä muka?!