1. Hautajaiset

 Tämä on tarina tytöstä. Äitinsä hautajaisissa hän tapasi pojan jota ei ollut tuntenut aiemmin. Hänen mielestään poika oli mahtava, hänen unelmamiehensä. Tyttö rakastui poikaan, mutta ei ikinä kysynyt hänen numeroaan ja sitten... Muutaman päivän päästä tyttö tappoi siskonsa.

Kysymys: Miksi tyttö teki niin? Mieti hetki ennen kuin katsot vastauksen.

2. Oudot siskokset

Oli ensimmäinen päivä koulussa. Opettajalla oli luokassaan monia lapsia. Hän pyysi kaikkia kirjoittamaan nimensä jä syntymäpäivänsä paperille. Kaksi ensimmäistä nimeä jotka hän näki olivat tyttöjen. Opettaja näki että heillä oli sama sukunimi sekä syntymäpäivä - 9. kesäkuuta, 1973. "Voisivatko Jane ja June Campbell nousta seisomaan?" opettaja kysyi. Tytöt nousivat ja hän näki ett he näyttivä aivan samalta. "Ai, olette kaksosia," hän sanoi. Toinen tytöistä pudisti päätään ja sanoi: "Ei. Olemme siskoksia, mutta emme kaksosia."

Kysymys: Kuinka he voivat olla samanikäiset sikokset, mutteivät kaksoset?

4. Laske nopeasti päässä. Ilman laskinta tai puhelinta!

Ota 1000. Lisää 40. Lisää toinen 1000. Plus 30. 1000 taas. Plussaa 20. Lisää vielä 1000. Ja + 10. Kuinka paljon sait?

 

1. Vastaus: Tyttö toivoi että poika olisi tullut hautajaisiin uudestaan.

Jos vastasit oikein niin olet kuin psykopaatti. Tämä oli kuuluisan amerikkalaisen psykologin kehittämä testi, jolla hän testasi onko vastaajalla murhaajan mieli. Moni pidätetty sarjamurhaaja on vastannut oikein. Jos sinä et, niin kivat sulle.

2. Vastaus: Jane ja June olivat kaksi kolmosta. Kolmas kolmosista oli sinä päivänä kipeä.

3. Vastaus: 5000?! VÄÄRIN! Oikea vastaus on 4100. Kokeile uudestaan laskimen kanssa.