Olimme eilen äitini kanssa katsomassa Joutsenlampea. Se oli todella nätti. Hee..

btw sinä pääsiäispupumies, näin sinut tänään itiksen metroasemalla, kun olin tulossa japanintunnilta. Sinä et huuomannut minua (Vaikka kuinka yritin kiinnittää huomiosi. *Naama ikkunalasiin littanaksi ja päälle kunnon korvasta korvaan hymy..*) Juumuteisemitää.

Tänään oli neiti serkku pois japanista, kun oli (kirjaimellisesti häntä lainaten) ''Jalat paskana". Kyllä. Jotenkin vain sain sellaisen oudon vaikutelman: 'yritäksää ny leikkii jotai yläasteelaist. ei sus kyl uskoos. hei älä viiti, sä oot aina niin pikkulapsonen. älä paskattele. ' Mut ei se mitään.

btw siellä Joutsenlampea katsomassa oli miun ja äidin lisäksi vain äidin työkavereita tms. eli aikuisia. No ei se mitään. Oline päivät pitkät aika... /lapsellisessa/  seurassa(osoittelee sinne tänne, vähän kaikkia ihmisiä), joten se oli aika virkistävää. Joo.

Asiasta Erkkimatiakseen, tulin siihen tulokseen, että niistä kappaleista joita niinkuin aika usein kuutelen tms, vain kolme (3) on sellaisia jotka oikeasti piristävät minua. Heh. Ja ne kaikki ovat, sillätavalla epäilyttäviä. Kyllä. Sillä tavalla. Kyllä. Mutheieisemitää.