Heräsin tänään aamuyöllä yhden maissa ja kn en saanut unta aloin lukemaan. Sain van Gulikin Kultamurhat luettua, ja aloitin Da Vinci -koodia. Sitten kuudan aikaan nukahdin kirja sylissäni, äitini kai oli sitten peitellyt minut sen jälkeen. Seuraavaksi herään puoli kymmeneltä, juhlien alkuun vain 4 ½ tuntia. Hädissäni aloin siivota eilisen sotkuja, ja isäni tuli meille siivoamaan myös, kun äitini laittoi ruokia.

Sain isältäni Copic -tusseja lahjaksi, ja niistäkös nyt olen ylpeä. Pelkään vain, että kun en ole pahemmin tusseja käytellyt, saatan jotenkin kämmiä niiden kanssa. Sitten sain muilta vierailta (tätejä, serkkuja , setiä, toiset isovanhemmistani, ja nimenvartija setäni (= kummisetä. Hän ei ole oikesti setäni,vaan nimenvartija tätini, joka on oikestikin tätini, ystävä)) paperia (yllätys, yllätys!) ja lasisen pöllön, (keräilen pöllöjä,) valokuvakehyksen ja suklaata ja n. 200 euroa rahaa. Olen omalla (ja varmaan muidenkin ikäluokkalaisieni) mittapuulla kohtuullisen rikas.

Ja tottahan ne rahat menevät heti johonkin tyhmään. Tiistaina olen menossa kaupungille, ja siellä varmaan menee n. 30 e.